середу, 29 лютого 2012 р.

Мрії

Як руйнуються мрії?
Мабуть, вони падають на землю останнім снігом і швидко тануть, бо вже нікому не потрібні сніжинки у останні дні зими. Чи вони зникають разом з останнім промінням сонця, коли воно сідає за обрій. 
Мрії розбиваються, зникають, руйнуються, коли закрити книгу чи перестати писати. Якщо просто дивитися в безвість чи напам'ять декламувати зовсім нецікаві речі. Мрії зникають, коли допиваєш останні краплини чаю і тепер нема ані спокою, ані тепла. 
Мрії руйнуються, коли світлий сон перериває сіра буденність і не хочеш їй опиратися...
Коли не знаєш куди йти, коли не маєш до кого йти. Якщо не знаєш, заради чого рухаються далі...
Мрії гинуть, коли від тебе йде важлива людина. Чи ти просто розчаровуєшся в ній. Так буває і дуже часто, але люди забувають, щоб дати мріям життя...

Мрія народжується з першим сміхом немовляти. Чи коли отримуєш перші проліски, що сиротливо звернені в зелені листочки. Коли стаєш на новий шлях і робиш перший крок.
Мрія - це коли закохуєшся. Палко та нестримно. 
І коли з'являється щось важливе,що не хочеш втратити. І коли  точно знаєш до кого звернутися у важку годину. Мрія народжується з доброти та віршів. З натхнення та великого прагнення любові. Коли любиш і даруєш тепло просто так, іноді, без надії на взаємність. 
Коли біжиш назустріч вітру. І тобі здається,що біжиш саме назустріч, а не проти нього.

3 коментарі:

Ellinia сказав...

я не смогла бы сказать иначе.
ты думаешь как я, а я как ты.
ты есть я. а я есть ты.
никаких противоположностей, черного, белого.
мы - одно.
и я счастлива этому.

almast сказав...

Світ влаштовано так, що у ньому нема нічого неможливого. Просто мріяти треба поетапно. Поперше мрія має бути значною. Подруге все що є в твоєму житті має бути підпорядковане втіленню цієї мрії. Тоді, з часом мрія стане реальністю. Саме тому з мріями треба бути обережним - вони мають здатність здійснюватись;)

A. сказав...

мрії на те й потрібні, щоб в решті-решт стати реальністю